Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V první řadě si musíme nastavit pravidla demokratického systému. A v demokracii má váha hlasu silných větší než váha hlasu slabých. Lidé ovládající "demokratickýé systémy" pochopili jednoduché pravidlo: lidé se bouří proti totalitám, proto je nutné nazvat totalitu demokracií. V matematice se tomu říká substituce. Je to geniálně jednoduchý systém. Všechny systémy mají časové zpoždění. Ti, kteří vládnou, mohou si zaplatit ty, kteří jsou schopni vymýšlet skvělé systémy.

Ti, kteří umí nastavovat pravidla "demokratického systému", jsou vždycky u koryta. Mohou tedy vždycky nastavovat pravidla a znají společenské mechanismy lépe než nevzdělaná lůza. Ale lůza to nikdy nepochopí.

0 0
možnosti
Foto

Při sametové revoluci jste dlal stafáž vyvoleným a nechal si nakukat, že něco ovlivňujete. Nikoli, nic jste neovlivňoval, ani tehdy, natož pak nyní.

1 1
možnosti
Foto

V obecné rovině s vámi plně souhlasím. R^

1 0
možnosti
Foto

O26t65a49k13a21r 42S39e61k88l

2. 12. 2014 17:57

Ono je to hrošíci něco jako poloplná(prázdná) sklenice pro optimistu a pesimistu. Pěkně jste vybrali negativa dnešní doby. Zkusme to naopak - pozitivně. Nejde popřít , že máme výrazně čistší ovzduší , tolik kdysi postrádanou svobodu cestování , ekonomicky se máme podle veškerých statistických metod nejlépe v celé historii . Vládu , poslance i obecní zastupitele máme .... takové , jaké jsme si svobodně zvolili.

Já bych Zemana ani Babiše nevolil. Jenže , demokracie je i v tom , že musím respektovat volbu mnou nevybranou.

Nevidím to na novou revoluci. Spíše bych se přimlouval na evoluční vývoj , třeba to bude lepší.:-)

4 2
možnosti
Foto

Pane Bindere, ono je to tak, že lidi si zde řadu generací zvykli jen šušňat po hospodách, ale činů (svých, občanských, pod svým jménem) se ponejvíce bojí.

Už dříve jsem to popsal situací, že pokud někdo někde začnete protestovat, Češi budou koukat z průjezdů, jak to dopadne, a až bude jasné, jak to dopadne, přidají se k většině.

Psychologicky je to odůvodnitelné, ale občansky strašlivě zbabělé.

I to má na svědomí 40 let komunismu.

3 0
možnosti
Foto

Ale jděte, kde to žijete ??:-)RvRvRvRv

2 0
možnosti
Foto

Ale nadavat umi hezky......

1 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...